Meer kado tipsContact

Geboortebedankjes voor het bezoek

Als nieuwe ouders zijnde is het vaak erg druk, maar toch wil je op een bepaalde manier je bezoek bedanken voor het komen kijken naar je kindje en voor het kraamcadeau dat ze hebben meegenomen. Hier kun je een bedankje voor maken of aanschaffen om aan het kraambezoek mee te geven als deze naar huis gaan. Een geboortebedankje is natuurlijk geen verplichting, maar kan wel als een extra leuke herinnering voor deze mooie dag dienen.

Geboortebedankjes zelf maken

Een bedankje hoeft echt geen grote investering te zijn en kan zo simpel of uitgebreid als je zelf maar wilt. Denk bijvoorbeeld aan een doorzichtig zakje met wat snoepjes en hier een kaartje aan met de naam van de baby. Je kunt dan voor blauwe of roze snoepjes kiezen, afhankelijk van het geslacht. Voor de meest naaste familie kun je het ook wat persoonlijker maken, zoals bijvoorbeeld het schenken van een drankje in een gegraveerd glas met daarom de naam en geboortedatum van je kindje. Na afloop van het bezoek mogen ze dit glas mee naar huis nemen.

Verder zijn er allerlei vormpjes, zoals een speen, voetbal, mens, die je zelf kunt vullen. Ook kun je persoonlijke kaartjes laten maken met daarop een boodschap voor het bezoek. Eigenlijk is er geen bepaalde manier waarop je het echt goed of fout doet, het gaan om de gedachte die erachter schuilt. Kies daarom voor iets waarvan je vindt dat dit bij jullie past en niet zomaar iets omdat je een verplichting voelt om een bedankje mee te geven.

Bedankjes online kopen

Er zijn verschillende websites waar je allerlei leuke geboortebedankjes kunt kopen voor je kraamvisite. Zo kun je kant en klare cadeautjes kopen die je ook nog eens gemakkelijk kunt laten bedrukken met de naam van je kindje. Hierdoor wordt het ook nog eens een persoonlijk cadeautje zonder dat je hier zelf veel moeite voor hoeft te doen. Ook kun je online leuke versiering aanschaffen, die speciaal voor kraambezoek bedoeld is.

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.