Meer kado tipsContact
IKenIK

IKenIK.nl

De webshop van IKenIK is enorm uitgebreid en omvat producten vanaf de zwangerschap tot het 12e levensjaar van de kinderen, maar in dit geval draait het dus om de baby afdeling. Op deze website zijn ook erg veel praktische producten te vinden, maar zijn deze niet te personaliseren. Terwijl veel webshops de mogelijkheid bieden om dekens, washandjes en doekjes te personaliseren door er een naam of foto aan toe te voegen is dit bij IKenIK dus niet mogelijk.

Een groot deel van de producten die in de webshop te vinden zijn, zijn gericht op de ouders. Je kunt hier dus niet alleen leuke kraamcadeaus voor de kleine vinden, maar ook voor papa en mama. Zo kun je er ook kasten, kribjes en zelfs volledig aangeklede babykamers kopen. Hierdoor is dit de webshop met veruit het grootste assortiment van de baby gerelateerde webshops.

Bezoek hier de website van IKenIK en ontdek alle voordelen van deze webshop:

Verzending en betaalmogelijkheden

IKenIK hanteert een gratis bezorging vanaf €50 en geeft 5% korting op je bestelling als je voor €99 of meer besteld hebt. Komt je totale bestelling onder de €50, dan zijn de verzendkosten €4,95. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL en ook de Track en Trace optie is mogelijk bij het pakketje. Doorgaans worden de bestellingen de volgende dag al bezorg, mits er voor 22:00 op een werkdag wordt besteld.

De volgende betaalmogelijkheden zijn beschikbaar bij IKenIK.nl:

  • iDeal
  • Overschrijving
  • Eenmalige machtiging
  • Digitale Acceptgiro
  • Creditcard
Terug naar overzicht

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.