Meer kado tipsContact

Boeken voor de allerkleinsten

Een boekje is een erg leuk kraamcadeau en kan verschillende doeleinden hebben. Zo zijn er boekjes waar de mensen die op kraambezoek komen iets kunnen invullen, maar ook voorleesboeken of boeken die bedoeld zijn om allerlei weetjes over de baby bij te houden.

Kraambezoekboek

Een kraambezoekboek is te vergelijken met een vriendenboek voor een kind, maar dan is dit voor vlak na de geboorte van het kind. In een kraambezoekboek kunnen alle mensen die op kraambezoek komen een klein stukje schrijven voor de baby. Dit wordt gedaan om een mooie herinnering te maken die het kindje later nog eens kan bekijken en lezen. Deze boeken worden in allerlei leuke uitvoeringen gemaakt, zoals bijvoorbeeld met tekeningen van Nijntje of Woezel en Pip. Een kraambezoekboek is dus ook een leuk cadeau om mee te nemen als je op kraambezoek gaat bij een kersverse papa en mama.

Babyboek

Een babyboek wordt gebruikt om allerlei leuke dingen over de baby in te schrijven, zoals het gewicht en de lengte, maar ook minder voor de hand liggende zaken zoals het favoriete eten van de baby. Door zo'n boek bij te houden creëer je een prachtige herinnering die door zowel de ouders als het kindje later ongetwijfeld met veel plezier gelezen zal worden. Een babyboek staat boordevol met vragen over het kindje waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben, maar wat wel erg leuk is om bij te houden en dus ook leuk is om als kraamcadeau te geven.

Voorleesboek

Een voorleesboekje doet het eigenlijk altijd goed als kraamcadeau, maar is voor een pasgeboren baby natuurlijk nog wat vroeg. Dit kan echter wel gebruikt worden als het kindje wat ouder is, maar er zijn ook boeken die inspelen op het visuele vermogen van een kindje. Zo kan een kind bijvoorbeeld al snel allerlei kleuren en vormen leren herkennen, wat goed is voor de ontwikkeling van het kindje.

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.