Meer kado tipsContact
Babykadowinkel

Babykadowinkel.nl

De webshop van Babykadowinkel.nl richt zich voornamelijk op gepersonaliseerde kraamcadeaus. Er is een groot assortiment aan allerlei verschillende soorten kraamcadeaus en deze zijn bijna allemaal persoonlijk te maken. Er wordt specifiek gezocht naar cadeaus waarbij de mogelijkheid bestaat om de naam van de pasgeboren baby er op te bedrukken. Dit resulteert zich in een groot assortiment aan slabbetjes, mutsjes, rompertjes, doekjes en zelfs producten als een zwemluier of koffertje. Dit zijn allemaal producten die een borduring of bedrukking kunnen krijgen met een foto of naam.

De webshop is handig ingedeeld zodat je niet alleen kunt zoeken op het soort artikel, maar ook op prijs. Hierdoor wordt het erg makkelijk om gewenste producten te vinden en te vergelijken met andere producten. De mate van gebruiksvriendelijkheid is dus erg hoog, waardoor het een makkelijk te gebruiken webshop is.

Voor het uitgebreide assortimant van Babykadowinkel.nl klik je hier:

naamkado - babykadowinkel.nl

Levertijd en kosten

De producten van Babykadowinkel.nl worden binnen 1 tot 3 dagen verzonden. Er worden standaard verzendkosten gehanteerd, welke €4,95 zijn voor Nederland en €6,95 voor België. Ook is er een aparte pagina met alle producten die in de sale zijn en worden er af en toe kortingscodes verspreid, zodat je ook met je kraamcadeau een goede deal kunt maken. Om voor iedereen de mogelijkheid te bieden om een kraamcadeau bij Babykadowinkel te kopen zijn er veel betaalmogelijkheden, namelijk:

  • iDeal
  • PayPal
  • MisterCash
  • Vooraf overmaken
  • Credicard
  • Afterpay
  • Op rekening (bedrijven)
  • Sofortbanking (Duitsland)
Terug naar overzicht

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.