Meer kado tipsContact

Een cadeaubon als kraamcadeau

Het is mogelijk dat je niet zeker weet waar de ouders op zitten te wachten en ook al zal elk cadeau gewaardeerd worden, het is altijd prettig om iets te geven wat ook daadwerkelijk gebruikt kan worden. Om deze reden zijn er allerlei cadeaubonnen te krijgen die gebruikt kunnen worden voor babyspulletjes. Het grote voordeel van een bon als kraamcadeau is dat de papa en mama deze in dit geval kunnen besteden aan iets wat ze zelf graag willen. In principe kun je twee soorten cadeaubonnen aanschaffen, namelijk een bon voor één (web)winkel of een bon waarvan de ouders zelf nog kunnen bepalen waar ze deze willen inleveren.

Vooraf geselecteerde winkel

Het schenken van een cadeaubon bij een vooraf uitgezochte winkel laat zien dat je er ook nog over nagedacht hebt. Zo kun je een leuke babywinkel uitzoeken, of kun je het algemeen houden door te kiezen voor bijvoorbeeld een webwinkel als bol.com. Het is dan aan jou om voor de winkel te kiezen, waardoor je toch een bepaalde richting aan het cadeau geeft.

Keuze cadeaubon

Er zijn ook cadeaubonnen die door de ouders ingewisseld kunnen worden voor een webshop naar keuze. Dit is wellicht minder persoonlijk, maar is wel het meest praktische cadeau dat je kunt geven. Zo hebben de ouders de volledige keuzevrijheid om iets uit te kiezen wat ze zelf willen en in principe niet eens iets voor de baby hoeft te zijn. Het kan ook zijn dat ze nog iets nodig hebben voor in huis, maar door de geboorte geen tijd hebben gehad om dit te kopen. Een keuze cadeaubon komt dan goed van pas. Als je zelfs dus niet zo goed weet wat je moet kopen is dit altijd een veilige en goede keuze.

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.