Meer kado tipsContact
Borduring

Kies voor een kraamcadeau met naam

Een persoonlijk cadeau doet het altijd erg goed, omdat dit laat zien dat je er echt aandacht aan hebt besteed. Een erg leuk en persoonlijk idee om een kraamcadeau te geven is het laten borduren van een babyproduct. Kies bijvoorbeeld voor een slabbetje met de naam van het pasgeboren kindje, of laat een mini badjas versieren met deze naam. Dit is een erg persoonlijk cadeau en laat zien dat je dus niet zomaar iets in de winkel hebt gekocht, maar er ook daadwerkelijk aandacht aan hebt besteed. Dit kun je bijna altijd ook aanpassen naar persoonlijke voorkeur, dus voor een jongen kun je bijvoorbeeld voor blauw kiezen en voor een meisje kies je roze.

Wat kun je allemaal laten borduren?

Naast een slabbetje of badjas, zijn er natuurlijk nog veel meer producten die je van een naam kunt laten voorzien. Zo zijn er omslagdoeken, rompertjes, speendoekjes en washandjes die je met de naam van een baby kunt versieren. Dit ziet er niet alleen erg leuk uit, maar is ook nog eens een heel praktisch cadeau, want welke baby heeft er nu geen rompertje of een omslagdoek nodig? Ook kun je bijvoorbeeld een knuffelbeer kopen en deze een ruitje aan doen waarop een bedrukking te zien is. Naast alleen een naam kun je er ook vaak een mooie afbeelding bij laten borduren om het een nog aantrekkelijk cadeau te maken.

In de webshop van Sorprentas.nl kun je alles laten borduren voor de allerkleinste, bekijk het hier:

Alternatieven voor borduren?

Als je toch liever niets wilt laten bedrukken zijn er gelukkig nog allerlei alternatieven om toch iets persoonlijks met naam te schenken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sticker met de geboortedatum van de baby, bijvoorbeeld een spaarpot of dekbedovertrek. In principe zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor je vrijwel altijd een geschikt kraamcadeau weet te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld een houten of metalen plankjes laten bedrukken met een foto van de baby, deze naam op speelgoed laten zetten of een nachtlampje met de naam laten bedrukken.

Terug naar overzicht

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.