Meer kado tipsContact
Baby ziet...

Baby ziet…

Een baby kan logischerwijs nog niet lezen, maar wat een baby wel kan is het waarnemen van patronen. Om deze reden zijn de Baby ziet… boeken op de markt gekomen. In de eerste twee maanden zal de aandacht van de baby vooral naar zwart-witpatronen gaan, maar vanaf ongeveer drie maanden zal je kindje juist meer geïnteresseerd zijn in felle kleuren. Om hier op in te spelen heeft het boek zowel zwart-witte als gekleurde afbeeldingen opgenomen. De boeken maken gebruik van speciale geometrische patronen die speciaal ontwikkeld zijn voor baby's. Een Baby ziet… kijkboek is dus ook leuk als kraamcadeau.

Meerdere kijkboekjes

Naast de standaard versie is er nog een versie in het leven geroepen om in te spelen op de populariteit van het boekje. De nieuwe versie van Baby ziet… is gericht op de nachtrust van de baby en hoort dan ook bij te dragen aan een hoop fijne dromen. Ook is er een variant waar de baby zichzelf middels een spiegeltje kan bekijken. Zo leert het kindje niet alleen kleuren en vormen kennen, maar ook zichzelf.

Leuk als kraamcadeau

Baby's lijken al snel geboeid door de afbeeldingen en kunnen minuten lang met veel plezier naar het boekje kijken. Doordat dit boekje het zo goed doet bij de kleintjes is het een perfect kraamcadeau waar de ouders en de baby nog vele maanden plezier van kunnen hebben. De boekjes hebben een stevige kaft waardoor je ze ook makkelijk rechtop kunt zetten.  

Terug naar overzicht

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.