Meer kado tipsContact
Kraammanden

Leuke cadeaumanden voor een kraambezoek

Je kunt er voor kiezen om een cadeaumand met allerlei babyproducten mee te nemen naar je kraambezoek. Deze mand kun je zelf samenstellen, maar je kunt ook een kant-en-klare cadeaumand bestellen bij de vele verschillende webshops die kraamcadeaus aanbieden. Het voordeel van een mand is dat je deze kunt vullen met allerlei verschillende producten en hier niet echt een thema aan gebonden is. Je dient uiteraard wel rekening te houden met het geslacht van het kindje, maar verder ben je helemaal vrij in je keuze.

Een kraammand zelf samenstellen

Het zelf samenstellen van een cadeaumand zorgt voor een leuk en persoonlijk kraamcadeau. Je kunt dus zelf bepalen wat je in de mand stopt en dit kun je dus afstemmen op het gezin waar je de mand aan schenkt. Weet je bijvoorbeeld dat ze nog wel een extra fopspeen, slabbetje of sokjes voor de baby kunnen gebruiken, dan kun je deze allemaal toevoegen aan de kraammand. Je kunt het zo dus precies afstemmen op hetgeen dat het gezin nog kan gebruiken. Ook kun je er nog een leuke persoonlijke draai aangeven door een kaart toe te voegen en hier een boodschap op te schrijven.

Een kraammand online bestellen

Weet je niet zo goed wat je in een cadeaumand moet stoppen, dan kun je er altijd voor kiezen om er een te bestellen via een webshop. Het voordeel hiervan is dat je dus niet hoeft te gaan winkelen om cadeaus te zoeken voor je kraambezoek. Een nadeel hiervan is dat je de producten in het kraamcadeau niet zelf kunt bepalen en er dus misschien spulletjes inzitten die de ontvangers van de cadeaumand helemaal niet nodig hebben. Probeer daarom dus om gericht te zoeken naar een kraammand die zo goed mogelijk aansluit bij de papa, mama en de kleine.

Terug naar overzicht

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.