Meer kado tipsContact
Woezel en Pip

Woezel en Pip

De hondjes Woezel en Pip zijn de beste vrienden van elk kindje. Woezel is het kleine grijze vrolijke hondje en pip is het lieve beige hondje. Beide hondjes zijn inmiddels niet meer weg te denken en hebben dan ook hun eigen tv programma gekregen. Er zijn veel verschillende voorleesboekjes van de kleine vriendjes, maar ook nog andere boekjes. Zo zijn er boekjes die de kleintjes letters leren lezen en ook vormen leert herkennen. Het is dus niet alleen heel leuk, maar ook nog eens erg leerzaam.

Een Woezel en Pip boekje als kraamcadeau

In de Woezel en Pip reeks is ook een kraambezoekboek te vinden en een opgroeiboek voor de baby. Ook zijn er boekjes die al bedoeld zijn voor de iets oudere kindjes, aangezien er zowel Engelse woorden als rekensommetjes geleerd kunnen worden. De hele Woezel en Pip reeks is dus van alle markten thuis en zorgt ongetwijfeld voor een blije papa en mama als je ze een boekje van deze vrolijke hondjes cadeau doet. Met Woezel en Pip sla je nooit de plank mis!

Terug naar overzicht

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.