Meer kado tipsContact

Laat een kraamcadeau gewoon thuis bezorgen

Een kraamcadeau kan ook gewoon online besteld worden om vervolgens thuis bezorgd te worden. Naast dat je dit thuis kan laten bezorgen, kun je er ook voor kiezen om dit te laten bezorgen bij de nieuwe papa en mama. Dit is bijvoorbeeld handig als je zelf niet langs kunt komen. Het online bestellen brengt allerlei voordelen met zich mee, maar helaas ook een aantal nadelen. Lees hier wat de voordelen en nadelen zijn van het bestellen van een kraamcadeau via een webshop.

De voordelen van online bestellen

Een winkel kan slechts een beperkt aantal kraamcadeaus in het assortiment hebben, waardoor je keuze gelimiteerd is. Gelukkig is dit online een veel minder groot probleem en is het assortiment vele malen groter dan überhaupt mogelijk is in een fysieke winkel. Verder scheelt dit ook heel veel tijd omdat je geen enkele keer je huis hoeft te verlaten om de producten in huis te krijgen. Tegenwoordig zorgen websites dat je producten de volgende dag al in huis kunnen zijn, zodat je niet onnodig lang hoeft te wachten op je bestelling. Vaak zijn de producten in een webshop ook nog goedkoper, omdat er minder marge op deze producten zit dan bij een fysieke winkel.

De nadelen van online bestellen

Een kraamcadeau is en blijft altijd een persoonlijk cadeau. Er bestaat altijd een kans dat een geboortegeschenk in het echt anders is dan je verwacht had, simpelweg omdat je dit niet fysiek kunt bekijken. Ook betaal je vaak verzendkosten bovenop je bestelling en bestaat er altijd de (kleine) kans dat er iets fout gaat met je pakketje en deze nooit aan komt.

De beste webshops

Om een direct een aantal van de beste webshops te noemen waar je kraamcadeaus kunt kopen, noemen wij hier de drie beste websites waar je geboortegeschenken kunt vinden. Wij hebben deze geselecteerd op basis van hun assortiment, prijzen en zaken als bezorgtijden en retoursvoorwaarden. Zo weet je dus zeker dat je op een van deze websites dat perfecte geboortegeschenk gaat vinden.

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.