Meer kado tipsContact
GeboorteXpress

GeboorteXpress

De webshop van GeboorteXpress is erg ruim en bevat vele leuke cadeaus om de kersverse papa en mama te verrassen tijdens je kraambezoek. Op de webshop zijn rond de 2000 producten te vinden, dus vrijwel alle producten die je nodig hebt zijn er wel te vinden. Het aanbod is erg ruim en bestaat ook uit allerlei leuke artikelen om de kinderkamer aan te kleden. Ook zijn er zelfs geboorteborden te krijgen en is er een assortiment kraamcadeaus waar je de naam van de kleine op kunt laten zetten. Wat GeboorteXpress onderscheid met andere aanbieders is dat er een fysieke winkel is die op afspraak te bekijken is. Hierdoor kun je de producten ook echt bekijken voordat je ze besteld, zodat je zeker weet of je tevreden zult zijn met het product.

Bekijk hier het uitgebreide aanbod kraamcadeau's van GeboorteXpress:

Kraamcadeaus met naam en geboorteaankondigingen

Betalen en verzenden

De levertijden die gehanteerd worden zijn wel vrij ruim genomen, namelijk tussen de 1 en de 5 dagen. Hierdoor wordt het wel lastig inschatten wanneer je product binnen komt. De standaard verzendkosten voor brievenbuspost zijn €2,95 en €4,80 voor een pakketje. Bij GeboorteXpress kun je met een groot aantal verschillende betaalmogelijkheden je aankopen doen. De volgende betaalmogelijkheden worden geaccepteerd:

  • iDeal
  • AfterPay
  • Creditcard
  • Mistercash (België)
  • Visa
  • PIN (bij afhalen in de winkel)
  • Contact (bij afhalen in de winkel)
  • Vooraf overmaken
Terug naar overzicht

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.