Meer kado tipsContact
Verzorging

Een kraamcadeau gericht op verzorging

Een pasgeboren baby is erg kwetsbaar en om deze reden zijn er allerlei producten die de verzorging van een baby kunnen vergemakkelijken. Omdat de keuze enorm groot is hebben wij hier een aantal cadeaus uitgekozen waarmee je eigenlijk de plank niet mis kunt slaan. Het toont immers aan dat je het welzijn van de baby belangrijk vindt en dan dit kunnen de nieuwe papa en mama natuurlijk ook waarderen.

Een doekje van hydrofiele stof

Een hydrofiele stof is zeer absorberend, maar toch erg zacht. Om deze reden is het erg handig om verschillende hydrofiele doeken in huis te hebben voor de verzorging van een baby. Ze kunnen gebruikt worden als slabbetje, doekje om het hoofdje op te laten rusten, poetsdoekje en zelfs als luier. Een aantal doekjes van hydrofiele stof is dus een perfect cadeau om mee te nemen naar een kraambezoek. Ook kun je een of meerdere van deze doekjes toevoegen aan een leuke luiertaart voor een super praktisch en mooi cadeau.

Een onmisbare omslagdoek

Als je een baby'tje wilt verzorgen is het bijna essentieel om een aantal goede omslagdoeken te hebben. Je wilt immers niet dat je kindje het koud krijgt als je hem of haar uit bed haalt. Om deze reden worden er speciale omslagdoeken gemaakt van een lekkere warme stof zodat de kleine het nooit koud hoeft te krijgen.

De voordelen van een speendoekje

Een speendoekje is een speciaal ontwikkeld doekje waar de speen van de baby aan vast kan worden gemaakt. Zo kan de baby met het doekje spelen terwijl hij of zij ook de speen kan gebruiken. Ook zorgt een speendoekje ervoor dat je de speen veel minder snel kwijtraakt als deze een keer zou vallen bijvoorbeeld. Een speendoekje mag nooit plastic bevatten en dient puur uit stof te bestaan. Ook wordt er doorgaans voor katoen gekozen omdat dit een lichte stof en dus niet te zwaar is voor de baby. Een speendoekje kan bij de baby een fijne associatie gaan wekken en zelfs helpen met het in slaap vallen.  

Terug naar overzicht

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.