Meer kado tipsContact
Nijntje

Nijntje

Er zullen maar weinig Nederlanders zijn die niet weten wie Nijntje is. Het lieve konijntje zit al vele jaren in onze harten en is eigenlijk ook niet meer weg te denken uit de kinderwereld. Nijntje is een klein konijntje dat al spelend je kindje allerlei leuke dingen leert. De verhaaltjes zijn geschreven in een rijmschema waardoor het voorlezen extra leuk wordt. Omdat het voorlezen voor pasgeboren baby's nog weinig zin heeft, zijn er ook nijntje boeken voor pasgeboren baby's

Nijntje kraambezoekboek

Het kraambezoekboek van Nijntje is een leuk aandenken waar al het bezoek dingetjes over de baby kan schrijven. Doordat Nijntje eigenlijk tijdloos is, wordt het alleen maar leuker om het boek vele jaren later weer eens open te slaan. De vele afbeeldingen van het konijntje versieren de bladzijdes en zorgen ervoor dat het een mooi boek is.

Nijntje opgroeiboek

Een opgroeiboek is eigenlijk hetzelfde als een babyboek. In het boek kunnen papa en mama allerlei leuke dingetjes over de baby schrijven, zodat er een mooie herinnering wordt gemaakt van de eerste dagen en weken van het kindje. Er worden allerlei leuke en verrassende vragen gesteld die door de ouders ingevuld kunnen worden en er worden natuurlijk overal leuke plaatjes van Nijntje getoond. Een opgroeiboek van Nijntje is zeker een aanrader als kraamcadeau voor de kersverse ouders.

Terug naar overzicht

De leukste kraamcadeaus

Een kraamcadeau is een erg persoonlijk cadeau waarmee je de kersverse ouders wilt feliciteren met hun nieuwe kindje. Op Bastiaantje.nl vind je allerlei handige tips en weetjes om er voor te zorgen dat je een perfect kraamcadeau kunt vinden. Naast het aanbieden van hulp voor de nieuwe papa en mama kun je ze ook helpen met een praktisch kraamcadeau, waar ze dankbaar gebruik van zullen maken. Álles over kraamcadeaus vind je gewoon op Bastiaantje.nl.